tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
 

Viaggio 1 Duofix K Black

Koda artikla: mami-3240120
Običajna cena: 249,00 EUR
Spletna cena: 211,65 EUR
Prihranite: 37.35 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 4,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

Viaggio 1 Duofix K Black

Kako združiti udobno potovanje in zaščito pred bočnimi trki?

Zagotavljanje varnosti v avtomobilu je za Peg Perego poglavitna naloga. Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev. Avtosedež je homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 – 18 kg (približno od 1. do 4. leta).
V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina
:

  • s tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila ali
  • s podstavkom Isofix Base 0+1 K, ki se pritrdi na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov. Slednji je najlažji način za pravilno in varno pritrditev otroškega sedeža brez uporabe varnostnih pasov.


Tehnologija Isofix predstavlja najvišjo stopnjo varnosti pri uporabi avtomobilskih sedežev za najmlajše. Pritrditev avtosedeža Viaggio 1 Duo-Fix K na podstavek Isofix Base 0+1 K je popolnoma nezahtevna, z lahkoto jo bodo osvojili tudi tisti starši, ki uporabe avtosedežev niso vešči. Isofix Base 0+1 K je najbolj inovativen in učinkovit sistem za pravilno namestitev avtosedeža v avtomobilu. Homologiran je v skladu z veljavnim evropskim normativom ECE R44/04 za otroke, težke od 0-18 kg (0 do približno 4 let). Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K, pritrjen na podstavek Isofix Base 0+1, je na varnostnih testih ADAC, TCS, Stiftung Warentest, OAMTC osvojil 4 zvezdice (junij 2013). 

Udobno potovanje in sproščen spanec tudi na daljših vožnjah.

Viaggio 1 Duo-Fix K ima širok in oblazinjen sedež. Naklon avtosedeža je nastavljiv v 4 položaje, s čimer otroku zagotavlja kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.

 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×