tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
Dragi kupci,

zaradi trenutnih razmer in nedostopnosti skladišča, spletno naročanje trenutno žal ni mogoče.

Hvala za razumevanje.

Soncek.si

Previjalna torba Urban Denim

Koda artikla: mami-9598
Običajna cena: 99,00 EUR
Spletna cena: 84,15 EUR
Prihranite: 14.85 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Previjalna torba Urban Denim

Previjalna torba je za vse skrbne in aktivne mamice nepogrešljiva oprema. Z njeno pomočjo bodo vsi potrebni pripomočki za otroka vedno pri roki, hkrati pa bo služila kot modni dodatek. Izdelana je do zadnje podrobnosti – je zelo prostorna, sestavljena iz več preglednih predalčkov ter ima notranje in zunanje žepe. Dodatno je opremljena z mehko previjalno podlogo, da ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka.
Torba je izdelana iz trpežnih materialov, kar omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Primerna je za nošenje na rami ali za namestitev na vozičke Peg Perego.Nepogrešljiva pri vseh izhodih z otrokom.

Vsaka torba Peg Perego se barvno ujema s celotnim modularnim sistemom ali vozičkom. Vanjo boste lahko spravili prav vse, kar potrebujete pri previjanju otroka in vse, kar vzamete na sprehod. Pa tudi vse, za kar niste vedeli, da boste kdaj potrebovali.

Zasnovana je bila skupaj s skrbnimi mamicami, zato je dodelana do zadnje podrobnostni. Opremljena je z mehko previjalno podlogo, tako ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka. Torbe se lahko pripnejo na vsa podvozja ali vozičke Peg Perego.

Narejene so iz trpežnega blaga, v modnih, trendovskih barvah. Sodoben dizajn torb Peg Perego omogoča, da jih lahko nosite tudi kot ženske torbice oz. kadar ste brez vozička. Udobje omogoča nastavljiv trak za nošenje na rami ali čez telo.

 
×