tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
Dragi kupci,

zaradi trenutnih razmer in nedostopnosti skladišča, spletno naročanje trenutno žal ni mogoče.

Hvala za razumevanje.

Soncek.si

Iskanje izdelka:

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na sredini zgoraj. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.
Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se Vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

Predstavitev izdelkov ali storitev:
Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost, sestava, navodila za vzdrževanje ...), cena ter možnost ocene izdelka. Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v košarico, preprosto kliknete na simbol  .

 

Nakupovalna košarica:
Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj količine" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gum "odstrani (rdeči X)".Postopek nakupa: 
Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb "izdelaj naročilo". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.


Po vpisu Vaših podatkov in podatkov o naslovu dostave, le te potrdite z gumbom "naslednji korak". Sistem vas preusmeri v obrazec, kjer izberete način plačila in dostave.

Dostava: 
Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu. Kontaktna oseba za informacije je Matjaž Jeromen, telefon 01 / 810 90 61. Informacije pa so možne tudi po e-mailu: narocila@soncek.si.
Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije in državah Evropske unije. Za države Evropske unije Vam nudimo informacije o ceni dostave na e-naslovu delivery@soncek.si. Vse pogodbe za slovenske državljane se sklepajo v slovenskem jeziku, za ostale prebivalce evropske unije pa v angleškem. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov.

Stroški dostave:
Blago pošiljamo preko podjetja GLS - General Logistics Systems Slovenija, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Ker vemo, da je Vaša varnost pri plačevanju na prvem mestu, smo vam v e-trgovini ponudili 100 % varno plačevanje ob prejemu blaga z gotovino ali Mastercard, Visa ali Maestro bančno kartico. (pri plačilu s kartico je znesek kupnine višji za znesek kartične provizije 1,4%)  


Ko bo dostavljalec pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino ali Maestro bančno kartico. Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na Vašem naročilu, ki Vam ga bomo potrjenega poslali na Vaš e-mail. Poštnina znaša 3,20 EUR, ne glede na velikost ali težo izdelka. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. 

S pritiskom na gumb "predogled predračuna" si še enkrat pogledate naročilo ...... in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb "zaključi nakup".
Če ste v podatkih vpisali Vaš pravilen e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

×