tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Pliko Mini Ducati

Koda artikla: mami-3205606
Običajna cena: 233,00 EUR
Spletna cena: 198,05 EUR
Prihranite: 34.95 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Pliko Mini Ducati

Mini voziček, maxi svoboda v gibanju.

Od svojega starejšega brata Pliko je podedoval značilnosti zložljivega vozička, prekosil pa ga je z majhnostjo, lahkostjo in veliko praktičnostjo.

Aluminijasto podvozje omogoča trdno ogrodje, ki zagotavlja stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za vožnjo in manevriranje. Vzmetena kolesa prinašajo maksimalno mehkobo (tudi po več letih uporabe) in brezmejno svobodo v gibanju.


 

 

Majhen in lahek, s svojimi 5,7 kg omogoča, da ga zložite z eno samo roko, brez sklanjanja. Zloži se kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago. Zložen namreč meri le 34 cm v širino, 94 cm v dolžino in 32 cm v globino. Pliko Mini zagotavlja brezhibno higieno kjerkoli ste, saj se, medtem ko je zložen, prevleka nikoli ne dotika tal.

Hrbtno naslonjalo je nastavljivo v 3 položaje do naklona 150° in homologirano za uporabo od rojstva, pa vse do kadar ga boste potrebovali. Opremljen je z veliko panoramsko streho in s praktično, prostorno nakupovalno košaro.

 

 

Mere in teža

 
×