tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Peg Perego - Rialto sedež za hranjenje Licorice

Koda artikla: mami-3318353
Običajna cena: 69,00 EUR
Spletna cena: 65,75 EUR
Prihranite: 3.25 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 4,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

Peg Perego - Rialto sedež za hranjenje Licorice

Rialto je visoki potovalni stolček za hranjenje nastavljiv po višini v 5 položajev. Tako zagotavlja, da bo rasel skupaj z vašim otrokom od 9 mesecev do 3 let. Pritrdi se na vse vrste sedežev, saj je opremljen s praktičnimi pasovi za pritrditev. Poseben ročaj omogoča, da boste stolček z lahkoto postavili, zložili ali prestavili kamorkoli.


Je izjemno stabilen; zložen pa ni večji od prenosnega računalnika. Za lažje prenašanje je priložena prenosna torba. Končno bo vaš otrok lahko udobno in varno jedel doma, v restavraciji, pri babici ali na počitnicah.

Nudi neverjetno udobje: ergonomičen sedež, nastavljiv po višini v 5 položajev, oblazinjen z umetnim usnjem, ki je snemljiv in enostaven za čiščenje le z vlažno krpo. Stolček Rialto je opremljen s praktičnim odstranljivim pladnjem, ki se enostavno zloži, ko je otrok dovolj velik, da jé za mizo skupaj z vami.

Je zelo varen; 3-točkovni varnostni pas in pladenj varujeta otroka pred padci; nedrseča guma pa na vseh opornih točkah zagotavlja stabilnost.

 

 

Mere in teža

 
×