tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
 

Paket treh pajacev za spanje (3-6m)

Koda artikla: srcek-BKF10186B
Običajna cena: 42,90 EUR
Spletna cena: 34,32 EUR
Prihranite: 8.58 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Paket treh pajacev za spanje (3-6m)

V paketu dobite kar tri prikupne pajace za spanje v svetlo bež barvi. Robovi pajacev so obrobljeni in ojačani ter v naravni rjavi oziroma zeleni barvi. Za prikupen videz poskrbijo všitki na prsnem delu z motivom živalic (medvedek, ptička in slonček). Prednost je hitro in preprosto oblačenje, saj imajo pajaci všite nete po celi dolžini.

Izdelki Natures Purest iz bombaža so na otip izjemno mehki, udobni in prava izbira za občutljivo otroško kožo. Naravni barvni odtenki so posledica različnih genetskih lastnosti bombaža, zaradi njegovih čistih, kemično neobdelanih vlaken pa je bombaž bolj trpežen ter tako dlje ohrani svoje lastnosti.

Ekološko gojen bombaž predstavlja najvišjo raven kakovosti. Pri gojenju in kasneje v proizvodnji niso uporabljeni kemični preparati, zato ohranja svojo naravno vrednost, naravne barve ter je zdravju prijazen, in kot takšen zelo primeren za dojenčke.

Koža je največji organ telesa, dojenčkova koža pa je še posebej občutljiva ter dovzetna za strupe in kemikalije. Škodljive snovi lahko z lahkoto prodrejo skozi kožo v telo otroka. Izdelki Natures Purest so naravni, čisti, pH prijazni in varni za zdravje ter so zato odlična izbira za prve mesece življenja novorojenčka.

  • Paket treh pajacev za spanje
  • Primerno za starost: 3-6 mesecev
  • Sestava: 100% bombaž
  • Pakirano v darilni torbici in je primerno za takojšnje darilo

Zakaj ekološki bombaž?

 
×