tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Ortopedski vzglavnik klasične oblike Sweet comfort

Koda artikla: nove-80600
Običajna cena: 34,50 EUR
Spletna cena: 32,78 EUR
Prihranite: 1.73 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave: omejena zaloga
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Ortopedski vzglavnik klasične oblike Sweet comfort

Več kot tretjino svoje življenja preživimo v postelji zato je prav, da spimo zdravo. K temu prav gotovo pripomore tudi kvaliteten ortopedski vzglavnik.
Sweet Comfort blazina vam zagotavlja mirno, sproščeno spanje, brez bolečin. Z njeno pomočjo se boste zbudili naspani, polni energije in življenjskega elana.

Sweet comfort je ortopedski vzglavnik, ki se popolnoma prilagodi obliki glave in vratu. Vzglavnik odlikuje kvalitetna visokoelastična spominska pena, ki ima za razliko od ostalih pen višjo gostoto in je temperaturno občutljiva za kar se popolnoma prilagodi obliki in teži telesa in se ob neuporabi takoj spet vrne v prvoten položaj. Spominska pena vam omogoča popolno ortopedsko podporo in optimalno sprostitev mišic. Višina in trdota vzglavnika se popolnoma prilagodita glede na vaše potrebe in želje. Prilagaja se telesni temperaturi zato spite udobno in sproščeno.

Sweet Comfort blazina s pomočjo visoko kvalitetne spominske pene reagira na toploto in težo vašega telesa in se popolnoma prilagodi obliki glave ter vratu ter s tem pomaga zmanjšati napetosti in bolečine v vratnih vretencih in hrbtenici.

Ortopedski vzglavnik Sweet Comfort bo razveselil vse tiste, ki si želite ortopedski vzglavnik klasične oblike in dimenzij.

Sestava: 80% bombaž in 20% poliester
Mere: 42 x 55 x 12 cm
 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×