gsm: 041 301 600,   email: narocila@soncek.si
gsm: 041 301 600,   email: narocila@soncek.si


   OneDrone d.o.o.
    
    Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana - Šentvid
   

     tel: 041 301 600

     eMail: narocila@soncek.si 


   Indentifikacijska številka za DDV: SI88522253
   Izjavljamo, da smo davčni zavezanci.
   Dejavnosti SKD: 47.910 - Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
   Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
   IBAN: SI56 0202 1026 0085 333
   SWIFT: LJBASI2X
   Direktor podjetja: Karmen Hočevar


Naše podjetje se imenuje Sonček. Želje po prodaji izdelkov za otroke so se nam porodile pred več kot dvajsetimi leti, po krajšem času pa smo jih uresničili z nakupom majhne trgovine, ki smo jo kmalu napolnili s prvimi kosi oblačil ter opreme za dojenčke.

Prodaja je iz meseca v mesec naraščala, tako da smo čisto potihem začeli razmišljati o večji prodajni površini. Kmalu to ni bila več le želja, ampak potreba, ki je postajala vse večja. Uspelo nam je! V ogromnem prostoru - tako se nam je vsaj zdelo - smo se sprva počutili kar izgubljeni, za današnje potrebe pa bi bil prostor lahko vsaj še za polovico večji.

Razmišljali smo, kako in na kakšen način bi podjetje še razširili. Spet smo iskali prostor, ga našli in danes uvažamo, prodajamo, kupujemo ... in se trudimo obstati. Želimo biti še naprej v pomoč staršem, ki za svoje SONČKE potrebujejo to in ono in tretje. Ko je mali SONČEK tu, se vsi sprašujemo, kje ga bomo previjali, s čim nahranili in potolažili, kako oblekli, kje okopali ... le kako in kje, kako - o, joj! Kar panika nas zagrabi. Zato se veselimo Vašega obiska. Radi Vam bomo svetovali, pomagali in poiskali le najboljše za vaše malčke, malo večje in tudi že prav velike otroke.

 

Hvala Vam za zaupanje

p.s. Kaj menijo o nas naše stranke si lahko preberete tukaj.


Vsa vsebina spletne strani www.soncek.si je avtorsko pravno zaščitena kot individualne stvaritve oziroma kot podatkovne zbirke in je last podjetja Soncek.si d. o. o.. Varstvo zajema besedila, slikovni material ter programsko izvorno kodo. Lastnik blagovne znamke sonček je podjetje Soncek.si d. o. o., Zgoša 8b, 4275 Begunje na Gorenjskem, Slovenija. Avtorsko pravno zaščitene vsebine je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene, oziroma s pisnim privoljenjem podjetja Soncek.si d. o. o.. 
 

×