tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave Lanaform Powerfull

Koda artikla: nove-100110
Običajna cena: 184,66 EUR
Spletna cena: 175,43 EUR
Prihranite: 9.23 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave Lanaform Powerfull

PowerFull® je naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave. Pomaga vam do idealne postave v kratkem času.

PowerFull® je naprava za kakovosten trening, ki deluje na principu vibracijske stimulacije. Spada v novo generacijo wellness-a, ki s pomočjo sistema pospešenega treninga omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do vitke postave, boljšega počutja in dobre fizične kondicije. Do zdaj ste podobno napravo lahko koristili le v sodobnih fitnes centrih, PowerFull pa vam ponuja vadbo v udobju vašega doma. Z nakupom tega inovativnega produkta prihranite tako na času, kot na denarju.

Med izvajanjem klasične športne vadbe se aktivira v povprečju le 30-40% mišičnih vlaken, pri aktivnih športnikih pa do 80%. Z napravo PowerFull povečate učinek vadbe (90% mišičnih vlaken), aktivirajo pa se tudi mišice-stabilizatorji. 10 minutna vadba je primerljiva s 30 minutami vadbe na klasičnih fitnes napravah.

Nadzorna plošča vsebuje: kazalec časa delovanja, ročaj za izbiro časa, ročaj za izbiro tipa operacije, ročaj za izbiro hitrosti vibracij, stikalo za vklop in izklop.

Uporaba je ročna, hitrost boste lahko nastavljali po želji.

PowerFull ponuja štiri različne programe, ki se razlikujejo glede na fizično pripravljenost uporabnika:

Začetnik: To je tip delovanja, ki je najprimernejši za začetnike. Pri prvih vadbah vam omogoči, da se navadite na vibracije . Ta stopnja nežno izboljša mišično napetost in pospeši kroženje krvi. Mišice pripravi na bolj intenzivno vadbo.
Srednja stopnja: Primerna za osebe, ki se že spoznajo na uporabo naprave. Ta stopnja je korak do bolj intenzivne vadbe. Tonira globlje mišice, aktivira krvni obtok in izboljša gibljivost.
Izpopolnjena stopnja: Za izkušene uporabnike. To je najintenzivnejši in najpopolnejši program. Izboljša "refleksni" učinek krčenja in raztezanja mišic. Hitro omogoči razvoj mišic. Odpravi občutke zunanje napetosti in izboljša splošno telesno kondicijo.
Izgorevanje maščob: Ta stopnja združuje glavne funkcije vseh ostalih stopenj. Nudi tudi izgorevanje maščob in vam pomaga oblikovati postavo, koža postane čvrsta, napeta, odpravlja videz pomarančaste kože .
Na napravi PowerFull je priporočljivo vaditi 2 x dnevno po 10 minut.

Tehnični podatki:

Model: PowerFull®
Št. modela: LA 57665
Pogoji delovanja: 230V˜50Hz
Poraba energije: 190 W
Nosilnost: 0kg - 140 kg
Neto teža: 14 kg
 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×