tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
Dragi kupci,

zaradi trenutnih razmer in nedostopnosti skladišča, spletno naročanje trenutno žal ni mogoče.

Hvala za razumevanje.

Soncek.si
 

Lavie - Nosečniška majica, Štorklja

Običajna cena: 29,99 EUR
Spletna cena: 24,99 EUR
Prihranite: 5 EUR


 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 10 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

Lavie - Nosečniška majica, Štorklja

Blagovna znamka La Vie se je leta 1986 razvila iz zavedanja, da sta v teh posebnih, najbrž kar najlepših devetih mesecih veselega pričakovanja, zunanji videz in urejenost za dobro počutje sodobne nosečnice še kako pomembna. Od tedaj so se trdno umestili med vodilne evropske oblikovalce in proizvajalce mode za nosečnice.

V vedno bolj kompleksnem svetu se zdi, da postaja starševstvo in skrb za družino eden večjih izzivov, pa tudi brez dvoma največje veselje. Tako tudi mora biti!

Pri La Vie imajo pred očmi moderno, aktivno žensko, ki želi tudi med nosečnostjo slediti najnovejšim modnim trendom, in pri tem uživati v udobju, ki ga v tem občutljivem času še posebej potrebuje. Vodi jih prepričanje, da ga ni trebuščka, ki ga ne bi mogli obleči tako, da ponosni lastnici ne bi bilo všeč.

Bodočim mamicam La Vie s svojimi izdelki ponuja vrhunsko oblikovanje in najboljše, skrbno izbrane materiale, ki jih izkušeni mojstri združijo v modna, atraktivna in udobna oblačila, med katerimi vsaka najde kaj zase, tako za svečane dogodke in poslovni svet, kot za vsakdanjo uporabo in udobno lenarjenje, medtem ko trebušček raste.

Posebej ponosni so na to, da so vsi izdelki, od kreiranja do šivanja, izdelani v Sloveniji, in da v svojih proizvodnih procesih v nobeni obliki ne izrabljajo delovne sile v manj razvitih predelih sveta.
 
×