tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
 

Komplet majica z dolgimi rokavi in hlače za fantke (0-3m)

Koda artikla: srcek-BKF9089A
Običajna cena: 29,50 EUR
Spletna cena: 23,60 EUR
Prihranite: 5.9 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Komplet majica z dolgimi rokavi in hlače za fantke (0-3m)

Otroški komplet majice in hlač z dolgimi rokavi v svetli smetanovi barvi. Na prsnem delu majice je všitek z motivom zajčka, ki ga prav tako najdemo na spodnjem delu leve hlačnice. N obeh hlačnicah sta žepka. Ovratnik se dodatno razširi za lažje oblačenje, ob strani je vpet s pomočjo netov. Obrobi na koncu hlačnic pa hlače še dodatno popestrita.

Izdelki Natures Purest iz bombaža so na otip izjemno mehki, udobni in prava izbira za občutljivo otroško kožo. Naravni barvni odtenki so posledica različnih genetskih lastnosti bombaža, zaradi njegovih čistih, kemično neobdelanih vlaken pa je bombaž bolj trpežen ter tako dlje ohrani svoje lastnosti.

Ekološko gojen bombaž predstavlja najvišjo raven kakovosti. Pri gojenju in kasneje v proizvodnji niso uporabljeni kemični preparati, zato ohranja svojo naravno vrednost, naravne barve ter je zdravju prijazen, in kot takšen zelo primeren za dojenčke.

Koža je največji organ telesa, dojenčkova koža pa je še posebej občutljiva ter dovzetna za strupe in kemikalije. Škodljive snovi lahko z lahkoto prodrejo skozi kožo v telo otroka. Izdelki Natures Purest so naravni, čisti, pH prijazni in varni za zdravje ter so zato odlična izbira za prve mesece življenja novorojenčka.

  • Majica z dolgimi rokavi in hlače
  •  Primerno za starost: 0-3 mesece
  • Sestava: 100% bombaž
  • Pakirano v darilni škatli in je primerno za takojšnje darilo 

Zakaj ekološki bombaž?

 
×