tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

KiddyGuard Avant New varovalo belo

Koda artikla: mami-7321021
Običajna cena: 166,01 EUR
Spletna cena: 141,10 EUR
Prihranite: 24.9 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

KiddyGuard Avant New varovalo belo

Varnostna ograja varuje vašega otroka pred nevarnostmi. Brezstopenjska mreža iz posebnega kvalitetnega materiala omogoča odraslim enostavno odpiranje, poseben mehanizem pa preprečuje, da bi ograjo odprli otroci.
Varnostna ograja KiddyGuard Avant je izdelana iz posebnega, zelo kvalitetnega sintetičnega materiala, ki zdrži pritiske tudi nad 100 kilogrami. Mreža je mehka, a ne raztegljiva. Otroci se tako ne morejo poškodovati, zaradi goste mreže pa vanjo ne morejo vtakniti prstkov. Visoka je 80 cm, razširi se do širine 120 cm.

Brezstopenjska mreža iz posebnega kvalitetnega materiala omogoča odraslim enostavno odpiranje, poseben mehanizem pa preprečuje, da bi ograjo odprli otroci.

Varnostna ograja KiddyGuard™ Avant je izdelana iz posebnega, zelo kvalitetnega sintetičnega materiala, ki zdrži pritiske tudi nad 100 kilogrami. Mreža je mehka, a ne raztegljiva. Otroci se tako ne morejo poškodovati, zaradi goste mreže pa vanjo ne morejo vtakniti prstkov. Visoka je 80 cm, razširi se do širine 120 cm.

Ograja KiddyGuard™ Avant je testirana po najzahtevnejših Evropskih varnostnih testih EN 1930:2011 in ustreza ameriškim varnostnim testom ASTM F1004-12.

Nova elegantna oblika KiddyGuard Avant-a se lepo prilega tako v klasičnih kot modernih domovih. Kadar mreža ni v uporabi, je zvita v privlačno in elegantno aluminijasto ohišje, ki jo ščiti pred umazanijo in obrabo.

Enostavna namestitev. Lahko jo namestite na stopnišče ali odprtino med vrati do širine 120 cm. Primerna je za pritrditev na les, na opečnato ali betonsko steno. Za pritrditev potrebujete le izvijač, vrtalnik in meter!

Enostavna uporaba. Preprosti enoročni mehanizmi omogočajo, da z ograjo lahko upravljate tudi medtem, ko v naročju držite otroka. Mehanizem ograje je narejen tako, da se sliši, ko jo nekdo odpre.

Nov sistem avtomatskega časovnega zaklepanja. Omogoča, da varovalo odprete, vstopite in ga za seboj zaprete, preden se zaklene. 

Poleg avtomatskega je na izbiro tudi ročno upravljanje. Uporaba KiddyGuard Avant-a je tako zelo enostavna.

 

 

 
×