gsm: 041 301 600,   email: narocila@soncek.si
gsm: 041 301 600,   email: narocila@soncek.si

Just 4 Fun

Koda artikla: eigra-4002051691523
Spletna cena: 32,99 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

Just 4 Fun

Laser plus d.o.o.

Igra za 2 do 4 igralca
Za odrasle in otroke: 10 +
Čas igranja: 20-30 minut

Vsebina škatle:

 • 1 igralna plošča
 • 55 igralnih kart
 • 80 igralnih fuguric
 • navodila za igranje

  Potek igre: Na polja postavljate svoje figurice, kot vam pokaže rezultat odigranih kart. Ko z večino figuric osvojite štiri sosednja polja v vrsti, ste zmagovalec. A kaj, ko želijo isto doseči tudi soigralci! Zato morate bliskovito reagirati - postaviti drugo figurico na prvo, da obdržite polje, soigralcu pokvariti načrte ali sebi najti drugo priložnost ...

  Z igro Just 4 Fun se bodo igralci, zbrani za mizo, že v nekaj minutah zabavali, kot že dolgo ne. Vsak igralec dobi štiri karte s številkami, vrednosti kart lahko sešteva, da z rezultatom dobi željeno polje na igralni plošči. Tja postavi svojo figurico, med igro pa se trudi, da osvoji štiri sosednja polja (horizontalno, vertikalno ali diagonalno v liniji) - ko mu to uspe, je zmagovalec!
  A pozor, na poti k uspehu vas lahko zaustavijo tudi soigralci - polje se šteje za osvojeno le, če imate na njem več figuric, kot katerikoli drugi igralec. Enostavna zasnova se tako razvije v taktični boj za prevlado nad številčnimi polji!

  Ob tako enostavnih navodilih in hitremu poteku igre bodo ure kar minevale - vi pa boste vsakič želeli začeti spet znova, saj vam je v prejšnji igri zmanjkala le ena karta, niste pravočasno opazili napredovanja soigralca ali pa ste se spomnili nove taktike, s katero boste zmedli nasprotnike.

 •  
  ×