tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Grelna ogrinjalo Heating blanked for back Lanaform

Koda artikla: nove-180103
Običajna cena: 33,98 EUR
Spletna cena: 32,28 EUR
Prihranite: 1.7 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Grelna ogrinjalo Heating blanked for back Lanaform

Privoščite si prijeten občutek toplote in dobrega počutja! Grelno ogrinjalo znamke LANAFORM je visokokakovosten izdelek, ki nudi uporabniku dolgoletno zadovoljstvo.
Grelno ogrinjalo je iz mehkega velurja. Njegova mehkoba vam ponuja prijeten občutek mehkobe in ugodja. Opremljeno je s sistemom za upravljanje temperature, ki deluje na osnovi grelnega vezja z dvojno spiralo, povezanega s stikalom. Ogrinjalo ima garancijo proti prekomernemu segrevanju in nudi dvojno zaščito. Izdelek je zanesljiv, varen, njegova uporaba pa je preprosta. Grelno ogrinjalo je sestavljeno iz dveh delov: blazine in prevleke. Prevleka je snemljiva, kar vam omogoča, da blazino lahko operete v pralnem stroju.
Značilnosti:
• Izdelek je opremljen z varnostnim sistemom, ki samodejno omejuje temperaturo in tako zaščiti vašo napravo pred prekomernim segrevanjem, če temperatura preseže določeno mejo, se bo vklopil zaščitni sistem in nepreklicno prekinil električno napajanje.
• Nastavitev temperature na "2" (+-60°) ali "l1" (+-35°/+-40).
Čiščenje: Prevleko grelnega ogrinjala lahko operete v pralnem stroju. Ogrinjalo je možno prati v celoti, čeprav to dejansko ni potrebno. Notranja prevleka grelnega ogrinjala je narejena iz PVC-ja. Glede nato, da je le-ta vodoodporna, je ni potrebno prati temveč jo očistimo z vlažno krpo. Zunanja prevleka je iz mehkega velurja in jo lahko kadar je umazana operete v pralnem stroju.
Dve leti garancije
Tehnični podatki:
Dimenzije: 40 X 50 cm
Voltaža: 45W
Frekvenca: 50 Hz
Moč: 45W
2 nastavitvi toplotne moči (visoka in nizka)
 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×