tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Genial light

Koda artikla: nove-67220
Običajna cena: 111,91 EUR
Spletna cena: 106,32 EUR
Prihranite: 5.6 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Genial light

Izboljšanje počutja s svetlobno terapijo!
GENIAL LIGHT je naprava, ki proizvaja svetlobo, ki jo še kako potrebujemo za dobro počutje. Je učinkovito in praktično sredstvo, s pomočjo katerega nadomestimo naravno svetlobo, ki jo v zimskih mesecih znatno primanjkuje. GENIAL LIGHT posnema naravno sončno svetlobo brez škodljivega UV žarčenja (približno 10 000 luksov). Uporabljate jo lahko med branjem, pisanjem, telefoniranjem, doma ali v službi. Svetlobna terapija je posebej pomembna v manj jasnih dneh in letnih časih. Zadovolji življenjsko potrebo po svetlobi in pozitivno vpliva na naše splošno razpoloženje. GENIAL LIGHT je namenjena vsem tistim, ki se zavedate prednosti in zdravstvenih učinkov svetlobne terapije. S tem produktom ste je deležni celo v najmračnejših zimskih dneh.

Nekaj koristnih informacij o svetlobni terapiji:
Svetloba in njena intenzivnost znatno vplivata na vse naše najpomembnejše procese. Če nismo deležni dovolj svetlobe, se v določenem časovnem obdobju reakcijski čas našega telesa in možganov zniža. Jeseni in pozimi se dnevi krajšajo in v teh letnih časih, ko se količina sončnega sevanja zmanjšuje, se simptomi, ki so posledica pomanjkanja svetlobe, okrepijo. Klasična umetna razsvetljava v zgradbah je nezadostna, da bi nadomestila ta primanjkljaj naravne svetlobe. Posledice takšnega stanja lahko vodijo v malodušje, pomanjkanje energije, nespečnost ali potrtost kot tudi različne simptome, ki jih imenujemo »jesenska ali zimska depresija«.
Izpostavljenost svetlobi sestoji iz uporabe izvora svetlobe z visoko vrednostjo luksov, kar je podobno naravni sončni svetlobi. Z rednim izpostavljanjem viru svetlobe z visoko jakostjo osvetlitve v daljšem časovnem obdobju se simptomi sezonskih emocionalnih motenj, zmanjšajo ali celo izginejo, ne da pri tem jemali kakršnakoli zdravila.

Luks je enota za merjenje svetlobe. Na primer: sončen poletni dan ustreza približno 50.000 luksom, medtem ko je običajna svetlobna intenzivnost v notranjem prostoru le okrog 500 luksov.

Izdelek vsebuje 2 x 36W varčni PPL fluorescenčni cevi - barva 84 – ki dajeta več kot 10.000 luksov; njuna življenjska doba znaša približno 8.000 ur.

Garancija 2 leti
 
×