gsm: 041 301 600,   email: narocila@soncek.si
gsm: 041 301 600,   email: narocila@soncek.si

Družabna igra Kahuna

Koda artikla: eigra-3830029361243
Spletna cena: 20,00 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (5):

Družabna igra Kahuna

Proizvaja: Laser Plus

Št. igralcev: 2 igralca.
Za odrasle in otroke: 10 +
Čas igranja: 30-40 minut.

Čarobna igra taktike za prevlado nad Južnim morjem!
Kahuna je taktična igra za dva igralca, v kateri se oba trudita za prevlado nad otočjem, ki je na igralni površini. Borita se za naziv najmogočnejšega kahune. Ker pa magija kahun ni dovolj, je potrebna tudi taktika.

Potek igre: V igri igralca s pomočjo kart, na katerih so otoki, postavljata magične mostove med njimi. Tisti, ki na en otok položi več kot pol možnih mostov, si ga podredi in označi svojo prevlado z kahuna znamenjem – odtisom roke. Vsak igralec ima seveda svojo barvo mostov in znamenj, da se lažje razloči njun vpliv.

Že postavljene mostove lahko igralec tudi izgubi. To se zgodi takrat, ko eden od igralcev na otoku prevlada. Takrat se s tega otoka odstrani vse nasprotnikove že postavljene mostove. Igra postane takrat zares napeta. Potrebno je premisliti vsako potezo. Poleg tega mostove lahko odstrani tudi prava kombinacija kart. Ker vsak most povezuje dva otoka, se tako spremeni tudi stanje na drugem otoku. To pomeni, da je tudi podrejenost otokov lahko le začasna. In ponavadi je tako!!!

Boriti se je treba vse do konca in razmišljati o najboljši potezi – tisti, ki bo odstranila čim več nasprotnikovih magičnih mostov...

 
×