tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
Dragi kupci,

zaradi trenutnih razmer in nedostopnosti skladišča, spletno naročanje trenutno žal ni mogoče.

Hvala za razumevanje.

Soncek.si

Balinčki Flinger iz gume

Koda artikla: eigra-200194
Spletna cena: 19,00 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Balinčki Flinger iz gume

Balinčki Flinger iz gume
Prstomet
Prstomet je zabavna igra za 2 ali 4 igralce vseh starosti. Igra se lahko na asfaltnih, peščenih ali travnatih površinah, prav tako je primerna za zaprte prostore oz.dvorane. V kompletu je 8 velikih ploščkov in 2 mala ploščka. Ploščki so uradni tekmovalni za ligo Prstome in so izdelani iz prave gume. Prvo igro začne igralec, ki je prevzel mali plošček in temu ploščku približa veliki plošček. Nasprotni igralec oz.par poskuša svoj plošček približati še bližje. Igra temelji na načelu, da želijo igralci čimbolj približati ploščke malemu ploščku in seveda tisti igralec oz. par, ki ima bližje vsaj en plošček zmaga igro. Vsak približan plošček je vreden 1 točko. V seštevku enega kroga igre se štejejo vsi ploščki igralca (para), ki so bližje malemu ploščku od nasprotnikovih ploščkov. Vsak naslednji krog igre mali plošček meče zmagovalec prejšnje igre. Zmagovalec je tisti (par),ki prvi doseže 13 točk oziroma lahko igro še popestrimo, da igramo na 2 točki končne razlike (nadaljujemo z igro). Tako igra postane še bolj napeta. V vsaki naslednji novi igri mali plošček prevzame poraženec prejšnje igre.  
Tarča
Igro lahko nadgradimo tudi tako, da mečemo ploščke na tarčo, pri čemer je zmagovalec tisti, katerega seštevek točk je največji. Tarča ni predpisana, je pa v uporabi klasična lokostrelska tarča. Pri igri “tarča” mečemo 4 ali vseh 8 ploščkov, število igralcev pa ni omejeno.  
Približaj in zmagaj
Zmagovalec kroga je ekipa 2, ki je modri plošček približala najbližje malemu ploščku. Osvojila je 1 točko, saj je naslednji najbližnji plošček rdeč, ki pripada nasprotni ekipi.
 
 
×