tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Avtosedež Peg Perego Viaggio 1 Duofix Top Tether Black

Koda artikla: mami-3245120
Običajna cena: 285,00 EUR
Spletna cena: 242,25 EUR
Prihranite: 42.75 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 4,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

Avtosedež Peg Perego Viaggio 1 Duofix Top Tether Black

Varnost z Isofixom vedno pri roki.

Garantirana varnost od 1. do 4. leta.

Viaggio 1 Duo-Fix TT (Top Tether) je avtosedež, homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 – 18 kg (približno od 1 do 4 let). Je zadnja generacija Isofix avtosedeža z vgrajenimi priključki Isofix v spodnjem delu ogrodja in pritrdilno Top Tether točko v zgornjem delu.

Največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja zagotavlja s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”). Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.

Viaggio 1 Duo-Fix TT je na voljo tudi v ekskluzivni verziji Alcantara. Mehko, elegantno pravo usnje, ki ga odlikuje trpežnost in dolgotrajnost.

 

Kako bi avtosedež kar najbolj varno pritrdili v avtomobil? Pomislite na Isofix!

Zaradi dvojne homologacije lahko Viaggio 1 Duo-Fix TT v avtomobil pritrde na dva načina:

  • s tritočkovnim varnostnim pasom vozila ali
  • še preprosteje in varneje, brez uporabe avtomobilski varnostnih pasov, z že vgrajenimi priključki Isofix. Tak način pritrjevanja je idealen za vse, ki želijo varnost brez razmišljanja o njej. Z enim samim klikom ste lahko prepričani, da je sedež nameščen optimalno.

Preprosta in hitra pritrditev avtosedeža Viaggio 1 Duo-Fix TT omogoča, da ga lahko uporabite tudi v drugem vozilu ali ga pusite pri babici.
Nastavljivi priključki Isofix so vgrajeni v spodnji del ogrodja, pritrdilna Top Tether točka pa v zgornjem delu. Priključke Isofix pritrdite neposredno na točke Isofix v avtomobilu, Top Tether pa je tretja varovalna točka pritrditve, ki jo lahko najdemo v večini novih modelov avtomobilov.

 

Njegove značilnosti? Fantastične!

Viaggio 1 Duo-Fix TT ima vse, kar potrebujete, da bo vaš otrok potoval varno. Izjemno udoben sedež, z naklonom, nastavljivim v 5 položajev, ki otroku ponuja največje udobje tudi na daljših vožnjah. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.

 

 

Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).

Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g. Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.

 

Mere in teža

 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×