tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Avtosedež Peg Perego Viaggio 0+1 Switchable Sand

Koda artikla: mami-3235224
Običajna cena: 225,00 EUR
Spletna cena: 191,25 EUR
Prihranite: 33.75 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 4,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (5):

Avtosedež Peg Perego Viaggio 0+1 Switchable Sand

Extra varnost, extra udobje, extra preprosta uporaba.

Avtosedež Viaggio 0+1 Switchable v avtomobilu varuje vašega otroka zelo dolgo; homologiran je za uporabo od rojstva do 4. leta (za težo od 0 do 18 kg). V avtomobil se preprosto namesti s 3-točkovnim varnostnim pasom vozila.

Varnost je resna stvar. Avtosedež Viaggio 0+1 Switchable je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.

Varno gnezdo za najmanjše, zabavna avantura za večje.

Viaggio 0+1 Switchable se v avtomobil namesti na dva načina, odvisno od starosti otroka.

  • Od rojstva do otrokove teže 13 kg se uporablja obrnjen v nasprotni smeri vožnje in zagotavlja maksimalno udobje za novorojenčka zaradi mehke anatomsko blazinice.
  • Od 9 kg do 18 kg se uporablja v smeri vožnje, kar omogoča otrokom, da lažje opazujejo svet okoli sebe, medtem ko dobro zavarovani sedijo v svojem sedežu.

Udobje, varnost in velika želja po potovanju.

Naklon avtosedeža je nastavljiv v 5 položajev, s čimer se otroku zagotovi kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah. V prvih mesecih je novorojenček dodatno zaščiten pred sunki med vožnjo s posebno anatomsko blazinico, oblikovano za novorojenčke. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.

 

 

Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).

Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g. Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.

 

Mere in teža

 
×