tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Angelcare AC300 - zaznavanje premikanja / dihanja!

Koda artikla: 06060001
Običajna cena: 89,90 EUR
Spletna cena: 84,90 EUR
Prihranite: 5 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 4,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (5):

Angelcare AC300 - zaznavanje premikanja / dihanja!

Kanadsko podjetje iz Montreala je leta 1997 navdušilo s kolekcijo izdelkov Angelcare, potem ko je dokazalo, da so njegovi izdelki nujno potrebni za varnost dojenčkov. Klasične prenosne varuške (babyphone) zaznavajo zvok, niso pa sposobne zaznavati gibanja, ki ga povzroči dihanje vašega dojenčka. Izdelke Angelcare je zasnoval Maurice Pinsonnault, novopečeni očka, ki se je prav tako kot vsi starši soočal s strahom in skrbjo za varnost svojega novorojenčka. Prišel je do informacije, da v Veliki Britaniji obstaja naprava, ki zaznava otroško dihanje med spanjem. Vendar je bila ta naprava zelo draga in si jo praktično ni mogel privoščiti nihče od staršev. Maurice Pinsonnault je kupil pravice za patent tega izdelka. Po temeljiti in obsežni raziskavi ter dodatnemu razvoju je nastal Angelcare. Angelcare izdelke prodajajo v več kot 40 državah po svetu. Končno je na voljo tudi v Sloveniji. Njihova prednost je visoka kvaliteta in dostopna cena.

Prednosti Angelcare AC300?

- lahko ga uporabljate s prenosno varuško (babyphone), ki jo že imate - če že imate Angelcare monitor AC 301/R, ki zaznava gibanje in zvok, lahko s tem izdelkom varujete še enega otroka
- če ste ugotovili, da ne potrebujete izdelka za zaznavo zvoka, ker ste v majhnem stanovanju ali ker vaš otrok spi v isti sobi kot vi, potem lahko uporabite ta izdelek, s katerim boste nadzirali gibanje otrokovega dihanja lahko ga uporabite praktično povsod, kjer vaš otrok spi (na kampiranju, počitniški hišici in povsod, kjer ni elektrike)
- izdelek bo izboljšal vaš spanec, saj vas bo razbremenil vsakodnevne skrbi za varnost vašega otroka. Ker boste vedeli, da vaš dojenček varno spi v svoji postelji, bo tudi vaš spanec boljši. Posledično boste bolj naspani in imeli boste več energije za igro z vašim otročičkom in za druge vsakodnevne aktivnosti.


Opis izdelka:
- senzorski plošči (senzor), ki sta nameščeni pod otroško ležišče, zaznavata vsako najmanjše premikanje/dihanje vašega dojenčka
- če senzor ne zazna premikanja vašega dojenčka, ki ga povzroča že rahlo dihanje, po 20 sekundah sproži glasen alarm
- občutljivost senzorja je nastavljiva - vir energije: 2 baterijska vložka AA.

Najpogostejša vprašanja:

Ali senzor zaznava otroško gibanje skozi vsako vrsto ležišča?
Da. Senzor deluje pod vsako otroško standardno vzmetnico. Za optimalno delovanje, je priporočljiva debelina vzmetnice do 15 cm. Senzor zaznava dihanje tudi pri debelejših vzmetnicah, vendar je potrebno ležišče čim bolj fiksirati.

Lahko moj dojenček leži neposredno na senzorski plošči?

Senzorska plošča je narejena tako, da deluje pod vzmetnico. Vaš otrok ni nikoli v stiku s ploščo, prav tako s plošče ne prihaja nobena oblika sevanja.

 

Otroška posteljica ima neravno ali elastično površino osnove ležišča. Lahko vseeno uporabljamo Angelcare?

Da. V tem primeru postavite na takšno osnovo vezano ploščo, debeline vsaj 6 mm in velikosti vsaj 40 x 60 cm. Če ima posteljica trdo in ravno osnovo ležišča, za brezhibno uporabo te naprave ne potrebujete nobenih dodatkov.

 

Kaj se zgodi v primeru, ko zmanjka elektrike?

Angelcare 301-R je zasnovan tako, da ob morebitnem izpadu električne energije naprava samodejno preklopi na drug vir električne energije (baterijski vložki).

 

Lahko izdelek Angelcare za zaznavanje premikanja/dihanja in zvoka uporabljamo samo za zaznavanje zvoka?

Seveda. To uravnavajte s pritiskom na gumb ob strani enote (oddajnika).

 

Kako dolgo lahko uporabljamo Angelcare monitor?

Raziskave kažejo, da se Angelcare povprečno uporablja do 14. meseca starosti. Vendar ga lahko uporabljate vse do takrat, ko mislite, da bo potrebno.

 

Kaj se zgodi, če se otrok premakne v kot posteljice – stran od senzorske plošče, ki se nahaja pod ležiščem?

To ni problem. Izdelkom Angelcare lahko nastavite občutljivost delovanja tako, da senzor zazna premikanje po celem ležišču.

 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×