tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

100 najboljših prstolizov: 100 okusnih jedi za zdrave in zadovoljne papavčke

Običajna cena: 24,00 EUR
Spletna cena: 22,80 EUR
Prihranite: 1.2 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 1,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 1 - 2 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

100 najboljših prstolizov: 100 okusnih jedi za zdrave in zadovoljne papavčke

Kuharica 100 najboljših prstolizov vsebuje 100 okusnih jedi za zdrave in zadovoljne papavčke. Mnogi otročički se pri devetih mesecih želijo hraniti sami, vendar še niso pripravljeni na rokovanje z žlico. To je čas, ko pridejo na svoj račun prstolizi. Odlični so tudi za malčke in predšolske otroke, ki jih popade lakota prav pred kosilom.
To pomembno zbirko poželjivih in hranljivih prstolizov, ki so primerni tako za najmlajše otročke kot za malčke, predstavlja 100 receptov za hitro in enostavno pripravo. Vključujejo okusne sveže sadne ledene lučke, ribje in surove zelenjavne palčke s pomako, piščančja bederca, zavitke in kolačke - te slastne jedi ne uvajajo vašega otročka samo v nove teksture in okuse, ampak poskrbijo za to, da se razvija v zdravega, zadovoljnega in srečnega otroka.

Trda vezava, 19,5 x 19,5 cm, 158 strani.

Annabel Karmel, mama treh otrok, je napisala že 22 knjig, med katerimi je najbolj znana Velika paparica za male papavčke (prodanih več kot 4 milijone izvodov).

Avtorica je ustvarila svoj izbor hrane, ki na prodaj v angleških marketih, vključujoč pribor za hranjenje in opremo za pripravo otroške hrane. Njene izbrane jedi strežejo v vrtcih, objektih za druženje ter počitniških parkih po vsej Angliji. Leta 2006 je bila avtorica nagrajena z nazivom MBE za delovanje na področju otroške prehrane. V letu 2007 je prejela priznanje oddaje This Morning na ITV, leta 2009 je postala zmagovalka Mother & Baby Lifetime Achievement Award, hkrati pa je postala najboljša v Odličnosti oskrbovancev in hotelirjev z jedmi in pijačami za bolonjske špagete 2009.
 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×